Alege un sponsor

miercuri, 12 decembrie 2007

Accident Girov Neamt 2 morti, 2 raniti


Doi bărbaţi au murit şi doi au ajuns la spital în stare gravă, după ce maşina în care mergeau a fost lovită violent de un TIR.

Pasagerii de pe bancheta din spate au fost scoşi cu greu din maşina făcută zob. Cei patru bărbaţi au plecat de acasă în zori, din comuna Girov, să ajungă la timp la serviciu într-o localitate învecinată.

Afară ningea, iar şoseaua era plină cu gheaţă. Pe o porţiune de drum în pantă în faţa maşinii a apărut brusc un TIR. Şoferul camionului depăşise fără să se asigure o maşină împotmolită în zăpadă.

Bărbatul de la volan a frânat când a văzut maşina în faţa lui iar TIR-ul a derapat. Camionul a lovit autoturismul în plin, iar impactul a fost devastator. Unul dintre bărbaţii din maşină, în vârstă de 47 de ani, a murit pe loc, iar al doilea, de 35 de ani, a murit în drum spre spital. Amândoi au fost scoşi cu greu dintre fiare de echipajele de descarcerare.

Şoferul maşinii şi pasagerul din faţa au avut noroc. Au fost răniţi, dar viaţa lor nu este în pericol. Conducătorul TIR-ului a scăpat fără nici o zgârietură. Poliţia va stabili cine este vinovat de producerea accidentului.
Sursa

Niciun comentariu:

Textad

Emag